Μαυρόπουλος Γ. Ιωάννης

Η εταιρεία

Το έτος 1988 ο Γεώργιος Ηλ. Μαυρόπουλος ίδρυσε την επιχείρηση με κύρια δραστηριότητα την κατασκευή αγροτικών εξαρτημάτων, μηχανισμών επίπλων και μεταλλικών επίπλων.

Έντεκα χρόνια αργότερα, το 1999, η εταιρεία επέκτεινε τις δραστηριότητες της με την εισαγωγή της ηλεκτροστατικής βαφής.

Το έτος 2007 ανέλαβε την διοίκηση της επιχείρησης η δεύτερη γενιά η οποία πρόσθεσε πλέον εξειδικευμένο εξοπλισμό στον τομέα της ηλεκτροστατικής βαφής.

Το έτος 2016 η βιοτεχνία επεκτείνεται με νέο υποκατάστημα και την εισαγωγή βαρέως τύπου συστήματος διακίνησης, φούρνου καθώς και νέας καμπίνας βαφής.

Η εξέλιξη της επιχείρησης συνεχίζεται με την εισαγωγή, το 2019, προηγμένων μηχανημάτων αμμοβολής και υαλοβολής κλειστού τύπου με ανακύκλωση υλικού και φίλτρα εξαερισμού.

Η βιοτεχνία Μαυρόπουλος Γ. Ιωάννης λειτουργεί με σεβασμό προς το περιβάλλον, ανακυκλώνοντας τα βιομηχανικά υλικά σύμφωνα με την περιβαλλοντική νομοθεσία και χρησιμοποιώντας αποκλειστικά πιστοποιημένες πρώτες ύλες.

Με συνέπεια και αφοσίωση σε προμηθευτές και πελάτες, η επιχείρηση Μαυρόπουλος Γ. Ιωάννης, διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια την αξία της εμπιστοσύνης ως πρωταρχικό στόχο. Επιλέγοντας αυστηρά τις πρώτες ύλες και προσφέροντας ποιότητα μέσω εξελιγμένων διαδικασιών παραγωγής, ενώ ταυτόχρονα  εστιάζει στις καλύτερες συνθήκες εργασίας και ασφάλειας των εργαζομένων με αποτέλεσμα την  παραγωγή προϊόντων υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών.